Hauser Hall Basement Offices - HLS

Contact Us

Phone_Icon.png(617) 496-9433

Mail_Icon.pngEmail GBS

Hauser Hall Basement Offices - HLS

Hauser Hall Basement Offices - HLS
LEED Rating System
LEED for Commercial Interiors
LEED Rating Version
3.0
Certification Level
Platinum
Month Completed
August
Year Completed
2012
Client (School/Department)
HLS

Project highlights

  • 37% lighting power reduction when compared to ASHRAE 90.1-2007 baseline
  • 26% recycled content value as a percentage of total materials value
  • 38% water use reduction when compared to EPAct 1992 baseline

Project summary

The Harvard Law School (HLS) Hauser Hall Basement Office renovation project is the renovation of approximately 4,000 SF within an existing building to accommodate the HLS Finance and Human Resources departments relocating from another Harvard owned building in Cambridge. Hauser Hall was constructed in 1994 as part of the Law School's Campus.